Työskentely DHL Supply Chainissa
DHL Supply Chain tarjoaa sinulle työntekijänä rajattomasti kasvun mahdollisuuksia. Olemme ylpeitä henkilöstöä tukevasta työympäristöstämme, jossa jokainen saa tarvitsemansa työkalut ja koulutuksen voidakseen oppia, kehittyä ja menestyä. Voit lukea lisää DHL:ssä työskentelystä täältä.
Uusi logistiikkakeskus Vaasassa tarjoaa uramahdollisuuksia!
Vaasassa keskeiselle paikalle rakennettu uusi logistiikkakeskus tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia.

Tuotamme erilaisia varastointipalveluja yhdelle suurimmista asiakkaistamme Suomessa. Logistiikkakeskuksessa on käytetty moderneja automaatioratkaisuja ja hyödynnetty uusimpia teknologioita. Moderni työympäristö tarjoaa monipuolisia kehittymisen mahdollisuuksia. Kiinnostuitko työskentelystä uudessa logistiikkakeskuksessa?

Näet kaikki avoimet tehtävämme Vaasassa yhteistyökumppanimme Adeccon sivuilta kirjoittamalla hakuun DHL Supply Chain. Klikkaa tästä niin siirryt Adeccon nettisivuille. Voit olla myös suoraan yhteydessä yhteistyökumppanimme Adeccon HR Konsultti Jenna Sikströmiin jenna.sikstrom@adecco.fi
Henkilöstön ykkösvalinta
DHL Supply Chain kehittää aktiivisesti työympäristöään ja henkilöstönsä hyvinvointia. Haluamme, että yrityksemme on turvallinen, osallistava ja innostava työympäristö kaikille työntekijöillemme.  Keskinäinen arvostus ja kunnioitus ovat osa yhteisiä arvojamme.

Työntekijöidemme moninaisuus on aito voimavara. Edistämme osallistavaa työympäristöä, joka arvostaa henkilöstömme monimuotoisuutta ja jossa jokainen tuntee olevansa hyväksytty ja voi tehdä parhaansa joka päivä.

Vuodesta 2023 alkaen Suomen DHL Supply Chain on myös Top Employer -sertifioitu. Sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka  täyttävät tietyt henkilöstöön ja HR-asioiden hoitoon liittyvät arviointikriteerit.   
Työpaikkoja DHL Supply Chainissa
Voit tutustua muihin DHL Supply Chainin avoimiin työpaikkoihin Suomessa globaalin työpaikkasivustomme kautta.

Kannattaa seurata säännöllisesti - aina tulee uusia tehtäviä haettavaksi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Ota yhteyttä!
Emma Vuorenmaa, HR ja rekrytointi, DHL Supply Chain (Finland) Oy
Tietoa DHL Supply Chainista
DHL Supply Chain on Deutsche Post DHL Groupin liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullisesti ja laadukkaasti toteutettuja, laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja toimitusketjun hallintaan ja operointiin. Globaalin yrityksen vahvuutena on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen.

DHL Supply Chain toimii yli 50 maassa ja on maailman johtava sopimuslogistiikkayritys.

Suomessa DHL Supply Chainin palveluksessa työskentelee noin 420 omaa logistiikan ammattilaista. Yrityksen logistiikkakeskukset ja palveluvarastot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lisäksi tuotamme sisälogistiikan palveluja asiakkaidemme tuotantotiloissa useilla paikkakunnilla, mm. Vaasassa ja Helsingissä.