TŐLÜNK EURÓPA VAN
KARNYÚJTÁSNYIRA

ÖNTŐL A MÁSNAPI KÉZBESÍTÉS

E-kereskedelmi kis- vagy középvállalkozása van? A DHL European Fulfillment Network segítségével, az Ön ügyfelei is élvezhetik a másnapi kézbesítés előnyeit. Az ügyfelei elégedettek lesznek, ahogyan Ön is.

HOGYAN MŰKÖDIK?

ONLINE RENDELÉS

Az ügyfél online megrendelését megkapja az a DHL Supply Chain fulfillment központ, ahol Ön a termékeit tárolja.

FULFILLMENT (TELJESÍTÉS)

A DHL Supply Chain csapata gyorsan összegyűjti, komissiózza és becsomagolja az árut.

KISZÁLLÍTÁS

Megrendelését minden piacon a legjobb fuvarozók szállítják.

AZ E-KERESKEDELEM EGYRE GYORSUL. NÁLUNK ELÉRHETŐ AZ A SEBESSÉG, AMELYRE ÖNNEK SZÜKSÉGE VAN.

Az e-kereskedelem világában az ügyfélszolgálat a legfontosabb. Az Accenture nemrégiben készült felmérése szerint, a fogyasztók 56%-a véglegesen elpártolna az olyan online kereskedőtől, amely nem felel meg a szolgáltatási elvárásainak. Ráadásul a fogyasztók Európa-szerte, egyre inkább elvárják a másnapi kézbesítést.

Mostanáig ez a fajta lefedettség és gyorsaság kizárólag az e-kereskedelmet uraló cégek számára volt elérhető. A DHL European Fulfillment Network célja, hogy ezen változtasson. Megosztjuk egy szupererős ellátási lánc erejét, hogy minden internetes kiskereskedőnek esélyt adjunk a bizonyításra. Másnapi kézbesítés? Nem gond!

ÉRVEK A DHL EUROPEAN FULFILLMENT NETWORK MELLETT

  • Másnapi kézbesítés a kulcsfontosságú európai piacokon
  • Gyorsan bővíthető szolgáltatás, ahol és amikor csak szükséges
  • Költségeit kézben tarthatja az átlátható, megrendelésenkénti díjazási rendszerrel
  • Minden megrendelését, a megrendeléstől a kézbesítésig nyomon követheti
  • Az adott ország legjobb fuvarozóit használhatja, hogy teljesíthesse szállítási ígéreteit és a fenntarthatósági elvárásokat
  • Zökkenőmentes csatlakozás az Ön e-kereskedelmi csatornájához (pl. ChannelAdvisor, Shopify, Magento) a megrendelések nyomon követésére és feldolgozására

HOZZÁFÉRÉS TUDÁSKÖZPONTUNKHOZ

A világ első számú logisztikai vállalataként jól ismerjük az e-kereskedelmet, és tudjuk, hogy mi működik és mi nem, mi várható a közeljövőben. Ha Ön e-kereskedelemmel foglalkozó kis- vagy közepes vállalkozás tulajdonosa, hasznosnak találhatja a témáról szóló, egyre bővülő tudástárunkat. A hozzáférés teljesen ingyenes – egyszerűen iratkozzon fel, és szemezgessen az információk között.

Trendjelentés: Növekszik az e-kereskedelem. Növekszik vele Ön is?

Infografika: Európa e- kereskedelmi trendjei

Esettanulmány: Sage

Kézikönyv: Útmutató az e- kereskedelmi tevékenységek gyors bővítéséhez

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Évente legalább 10 000 szállítmánya van, és érdeklődik egy igény szerint bővíthető ajánlat iránt? Segítünk lépést tartani a kattintásokkal. Kérjük, használja a „Megjegyzés” mezőt, hogy a lehető legtöbb információt tudjunk meg vállalkozásáról és elvárásairól. (terméktípusok, rendelések száma stb.) Csomagok és raklapok küldésével kapcsolatos kérdéseikkel, küldeménykövetéssel vagy álláspályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel, valamint a DHL-lel kapcsolatos általános kérdéseikkel ide kattintva, közvetlenül kapcsolatba léphetnek ügyfélszolgálatunkkal.


*Kötelező mezők